Българският фестивал „Арт Мастърс“ ни представя в Турция

Фестивалът „Арт Мастърс“, който ще се проведе за 3-а подедна година, ще събере талантливи изпълнители в различни сфери на изкуството от цяла България. Събитието ще се състои от 26 април до 1 май  в екзотичния турски курорт Дидим.

Целта на организаторите е да предоставят възможност на участниците да общуват помежду си, да обменят опит и едновременно с това да популяризират българската култура и изкуство зад граница. Идеята е да се използва обединяващата роля на изкуството за културен обмен, осъществяване на културни контакти и мостове между различни градове, държави и нации.

Семинари и уъркшопове ще дадат възможност на участниците да научат нови неща, да обменят опит и творчески идеи.

 

Пъстро дефиле с участието на всички групи ще премине през центъра на популярния турски курорт, поредица от концерти ще представят българското изкуство пред публиката в Турция и пред многобройните гости от цял свят.

Всяка година фестивалът „Арт Мастърс“ в Турция събира стотици участници, които в продължение на 6 дни са част от една неповторима атмосфера, изпълнена с танци, музика, игри и изненади. Миналата година в него се включиха групи от София, Пловдив, Варна, Велинград, Перник и Радомир.

Ако желаете да се включител в тазгодишния фестивал, можете да го направите на тел: 0893 490 623 и на имейл: artmastersfestivals@hotmail.com.

Вашият коментар