Една брилянтна серия от експлодиращо 3D изкуство

В модерното изкуство забелязваме много прокти с тил „3D wall sculptures”, тоест триизмерни скулптури за стена. И докато повечето дизайнери се опитват да добавят колкото се може  повече и повече елементи в техните творби,  японският  дизайнер Юки Матсуда решава да остави някои елементи да избягат от неговите творби. Резултатът изглежда доста невероятно … Така те ловят лесно вниманието ни, без да изменят посланието си.

Юки Матсуда е един от най-интересните таланти в 3D скулптурите за стени. Той взема графики, които очакваме да бъдат равни и им придава ефект на „отскачане към лицето ти“, с това  точно той привлича вниманието ви и създава усещане за забавление, хумор, и по-дълбоко общуване.

Може би Матсуда прави коментар върху желанието за индивидуалност и да избяга от вече съществуващите правила и норми, както и неизбежен отпор, който идва от предварително съществуващи структури , които се опитват да се задуши , че индивидуалност.

Фантацията на азиатския творец е накарала човечето от табелата „Изход“ да скъса своите окови и да избяга навън.За любителите на пъзелите, експлодиращото парче пъзел символизира онова парченце, което все се губи и неможе да бъде открито.

Разглейдате някои от най-силните и интересни 3D скулптури за стена.

 

Вашият коментар