Екипът на Handmade Day и Инкубатор търсят автори, творци и почитатели на ръчното творчество

Добре познат на пловдивчани Handmade Day отново в тайнствените улички на квартал Капана през септември

На 11, 12-ти и 13-ти септември в Капана на ул.Магура и Братя Пулиеви, като част от програмата на 11-тото издание на Нощта на музеите и галериите в Пловдив., ще се проведе Handmade Day. Това ще е второто издание след завръщането на фестивала, като грандиозното завръщане бе през  май и събра стотици хендмейдъри.

„Здравейте автори, творци и почитатели на ръчното творчество! Радваме се да ви поканим на есенното издание на Handmade Day, чиито домакин отново ще бъде Инкубатор. Кандидатите за участие могат да пишат на страниците наИнкубатор Пловдив / Incubator за да заявят своето участие до 31 Юли. Селекцията ще бъде направена от външни хора, които нямат познанства и отношения с авторите, но изключително много ценят и уважават вашето творчество“, приканват от екипа на Handmade Day и Инкубатор.

И този път двете улички ще съберат много хора, правещи всякакви ръчни неща – бижута, кукли, чанти, дрехи, сувенири и още и още. Десетки щандчета за хубави нещица ще зрадват окото – ръчно направени съдове, бижута, картички, парцалени кукли, чанти и аксесоари, играчки от дърво и други.

Handmade Day е събитие, което се случва от няколко години насам в Пловдив. Въпреки лекото прекъсване през миналата година, сега  творческата инициатива се радва на голям интерес.

Вашият коментар