Гаро Узунян представя дебютната си книга за водата на живота и…

Запалени уиски ентусиасти и прохождащи фенове на малцовите напитки се стичат към Капана

Денят е 29-ти октомври, вторник, а мястото неслучайно е уиски бар "СандъкЪ". Едно дълго чакано и подготвяно събитие с премиерното представяне на първата тематичнаа книга “Уиски хроники – част 1 Шотландия“. Разбира се от некой да е, а самият Гаро Узунян.

Същият онзи първи български независим експерт, дипломиран в Edinburgh Whisky Academy,  Шотландия, организатор и завладяващ презентатор на уиски дегустации, който с отличителното си сладкодумие, ще ви поведе през магията на „водата на живота“. 

Каквото и да се каже за винаги усмихнатия добряк сигурно вече е изказано, но да се потопиш напълно в неговия малцов свят е като да скочиш в кацата без дъно. Онази необятната, нестихваща, изпълнена с истории бъчва на Гаро, коя от коя по завладяващи. И ако си мислите, че го познавате, то след като разлистите “УИСКИ ХРОНИКИ- част I- Шотландия“ вече уискито няма да е поредното питие за вас. 

Ще се потопите в широкообхватна увлекателно поднесена информация, подбрани фотографии, полезни насоки, вълнуващи истории и любопитни факти, след които драм уиски вече никога няма да е просто поредното нещо, което ви сипва бармана, а ще бъде едно съвсем ново приключение в необятния свят на „течното злато”. 

И така, денят е 29-ти октомври, мястото е Капана, бар СандъкЪ от 20:30 часа…

А той е Гаро, Гаро Узунян!

Вашият коментар