Градската бързина, представена в изложба в пиано бар Flame

В завладяваща топла атмосфера, посветена на изкуството, в пиано бар Flame вчера се откри живописната изложба на Русалина Михайлова. 

Като едни от малкото, застанали зад идеята да подкрепят младите автори в България пиано бар Flame потопи посетителите си във финна атмосфера, поднасяйки ни живописната изложба и мека музика на живо. Сценографията бе акомпанирана с участието на пияниста Живко Братанов и кадифения глас на Едит Унджиян.

Платната на Русалина Михайлова се отличават с неизкристализиран и нежен живописен подход, прелъстяващ с артистичен поглед върху така забързания живот на улицата. С пожелание за смелост и дръзкост към авторката се изправи и изкуствоведката Розалина Пепеланова, която бе ще дошла специално от София, за да уважи дебютната изложба на художничката. 

Русалина Михайлова е завършила специалност "Живопис" в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ) в курса на Румен Жеков.

Препоръчваме ви приятната атмосфера на пиано бар Flame, успяла да съчетае прекрасната музика и той – животът, който струи от живописните платна.

За автора

Вашият коментар