Киномания навлиза и в Пловдив с пълна сила

Kино „Лъки Синема” отново отваря врати специално за Кинопанорамата. От 15-ти до 25-ти ноември КИНОМАНИЯ в Пловдив ще зарадва верните си фенове за седма поредна година! Магията на някои от най атрактивните и стойностни филмиот българското и световното кино ще ни завладее в кино „Лъки Синема”. Ще бъдат реализирани 30 прожекции, а през двата киноуикенда ще бъдат показани игрални и анимационни детски филми. Сайтът на студентите Mediacafe.bg може да се похвали, че за поредна година е един от трите портала за Пловдив, който е сред основните партньори и ще ви информира всеки ден за всяка една прожекция.

 

 

Програмата е разпределена в няколко рубрики. В най-голямата, „Фестивал на фестивалите”, попадат хитови заглавия и най-новите продукции на именити режисьори.
С интерес пловдивските зрители очакват новия филм на Уди Алън – „На Рим с любов”. В него блестят имената на Пенелопе Крус, Алек Болдуин, Роберто Бенини, както и на самия Уди Алън. Филмът е обяснение в любов на поредния голям град, който режисьорът преоткрива чрез изживяванията на героите си.
kamendonev_kinomania
Един от хитовете в програмата е руският "Висоцки. Благодаря, че си жив" с участието на Сергей Безруков, разказващ за легендарния поет, певец и актьор, който умира през 1980 г. едва 42-годишен. Това е историята на последната му голяма любов, както е разказана от семеен приятел на неговия син Никита (сценарист на филма). Интригуващо заглавие е и "Черно злато" – епична драма за петролните войни, водени в арабските страни през 30-те години. Филмът на режисьора Жан-Жак Ано („Името на розата“, „Враг пред портата“, „Седем години в Тибет“) е с участието на Антонио Бандерас, Фрейда Пинто и все по-популярния Марк Стронг.
"Любовна терапия" с Мерил Стрийп и Томи Лий Джоунс също е едно от хитовите заглавия, които ще могат да бъдат видени в кино „Лъки синема“ от 15-ти до 25-ти ноември. Филмът е изпълнена с много смях, романтика и… неприлични преживявания.
kinomania2012
Тази година Киномания в Пловдив ще зарадва и най-малките любители на седмото изкуство и техните родители. И в двата киноуикенда в „Лъки синема” от 11.00/11.30ч и от 13.00 часа ще има прожекции на съвсем нови детски игрални и анимационни филми, изцяло дублирани на български език.
Цената е преференциална – 2 лв за деца, 4 лв за възрастни. Билетите за КИНОМАНИЯ ще са в продажба от 14 ноември, сряда, oт 12.30 часа на касата в кино „Лъки Синема“. Цените са 6, 5 и 4 лв.
Медийни партньори са БГ Радио, Радио Сити, Радио1 Рок, ТВ Европа, Програмата, Infobook, Пловдив Инфо, сайтовете zaplovdiv.com, podtepeto.com, mediacafe.bg.
1_kinomania
2_kinomania
3_kinomania
 

За автора

Вашият коментар