Нешка Робева с благотворителен концерт в Пловдив на 16-ти ноември

Зонта Клуб – Пловдив и трите Ротари клуба в града организират едно незабравимо преживяване с неповторимите момичетата и момчетата на Нешка Робева, заедно със своите приятели музиканти. Една среща със Спомена, видян като своеобразен танц – танцът на живота. Виртуозните танцьори ще върнат способността да не забравяме, че единственото богатство в живота, което никой не може да ни отнеме, са спомените!
Спектакълът е изграден на базата на световни и български хитове от близкото и по-далечно минало, представени на живо от петима певци и танцьорите от трупата на Нешка Робева. "Споменът" представлява известен столичен бар, където хора от различни възрасти се срещат със… своите спомени".
Миналата година неуморната Нешка Робева сподели, че обмисля да сложи край на своята кариера. Така, че не пропускайте това изживяване. Събитието ще се проведе на 16 ноември от 19:00 часа в Палата номер 2 на панаира.
Цените на билетите са от 8, 10 и 20 лева (ограничена бройка).

За повече информация телефони 032/630191 (от 10:00 – 17:00) ; 0894608 067; 0878311 356 ; 0886 317923

kiril_atanasov_rotary_zdravko_dimitrov

Миналата седмица президента на Ротари Пълдин доц. Кирил Атанасов връчи официално наградите на училищата от второто издание на "Народните будители и Аз". Той сподели с гордост, че тази инициатива на Ротари клубовете и дамската организация Зонта клуб започва все повече да набира популярност и скоро може да се превърне в национална. На събитието присъстваха Облтасния управител на Пловдив Здравко Димитров, Общински съветници, директори на училища от Пловдив и региона, ученици от PTPI Пловдив и партньорите от различни издателски къщи в Пловдив, сред които Хермес и Просвета.
 

Вашият коментар