Невероятни гигантски следи в снега от Саймън Бек

Една дълга разходка в снега от човек на изкуството може да остави великолепни следи.

Саймън Бек е удивителен творец, използващ снега и стъпките си, за да създава невероятни, но временни изображения. Той буквално извървява километри в снега, за да създаде красиво зимно произведение на изкуството. Това са големи математически модели, които имат различни ефекти, гледайки ги от различен ъгъл. А през различни периоди през деня, произведенията му имат разнообазни визии.

Саймън Бек използва специални обувки, с които да се „разхожда” из пресния сняг. Той изключително много внимава във върветето, защото му трябват точност и прецизност. Това е платно, което не може да се поправи с гумичка, веднъж ако е сбъркано.

Ефектът на произведенията му е хипнотизиращ, а най-умопомрачителното нещо за тях и за самия автор е, че ги създава, въпреки факта, че може да ги няма още на следващия ден.

Тези прекрасни изображения Саймън Бек създава в красивата долина Савоя, Франция с изглед към Мон Блан. Големите пространства са между хижи и планини в ски курорти Les Arcs.

Удивителни усилия и прекрасен резултат. Саймън Бек е най-добрият „снежен човек”, сътворяващ вълшебства по снега за 2013 година.

За автора

Вашият коментар