Вибрации в склада

Художникът Константин Константинов преобразява пространство в тютюневия град с експресивна изложба и над 25 от своите най-добри творби 

Вибрациите на склада се усещат най-добре, когато изкуството влезе с гръм и трясък, настанявайки се трайно в градската среда 

Вибрации в склада е името на поредната изложба на един от най-талантливите български художници – Константин Константинов. Художник на интуицията. Художник, който можем да забележим по-често в галериите на големите европейски градове. След големия си успех в Трир – най-стария немски град, тази пролет Коко ще пренесе своята творческа енергия в пространството за изкуство и култура на тютюневия град. Едно пространство, което е запазило очарованието на историята и се е превърнало в модерен концепт за изява. 

Именно в арт пространството на Тотал Спорт Константин улавя вибрациите, които съчетават изкуство с творческа енергия, с ярко прилаганите особености на неговата творческа индивидуалност в замисъла, техниката и реализацията на картините.

Авторът заявява себе си не само в малките картини, но и в големите платна, като на 14-ти ноември ще покаже над 25 от своите най-добри произведения, повечето от които непредставяни.  

Константин потвърждава, че художникът стои извън кодекса на канона. Пространството на фигурите и фигуративното предизвиква неговата интерпретаторска реакция с маслените бои. Цветовете и мощта на експресията се оказват доминантни признаци на неговата идентичност. 

От света на художника започва движението към цвета на творбата, а цветът на творбата води зрителя в света на художника.

Това е Константин…

Изложбата "Вибрации в склада" ще бъде представена на 14-ти ноември /четвъртък/ от 18:30 часа. 

Място: Тотал Спорт

Събитието е с подкрепата на КЦМ 2000 Груп!

Още за Константин Константинов и едно посвещение за любовта – Може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар