Голямото есенно турне на „Трите мечки“ стартира от Пловдив (ВИДЕО)

Есенното турне на „Три Беарс Ентъртеймънт“ ще стартира на 2 септември със „Спанак с картофи“ в Лятно кино „Орфей“

От Пловдив започва есенното турне на „Три Беарс Ентъртеймънт“ – продуцентската компания на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров. Турнето ще продължи месец и половина и ще се случи в 30 български града. 

Големият театрален тур стартира с най-касовата комедия компанията – „Спанак с картофи“ на Золтан Егреши, която ще зарадва Пловдив на 2 септември и ще се играе от 21 часа на сцената на Лятно кино „Орфей“. Трима темпераментни съдии изкарват „на бял свят“ неподозирани до този момент чувства, огромни порции смях и една неочаквана "футболна рецепта" за спанак с пържени картофи.

През есента Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров ще имат още един гастрол в Пловдив – на 24 септември с представлението „Арт“ на Ясмина Реза в Дом на културата „Борис Христов“.

Пиесата разказва за приятелството от първо лице, за изкуството да го съхраниш и да продължиш напред. Трима дългогодишни приятели Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и от темпераментните си характери. Рeжисьорът Антон Угринов споделя, че „Владо, Захари и Юли са най-добрите приятели на земята. Познават се от около 15 години и са минавали през какво ли не заедно… Героите от пиесата Марк, Серж и Иван са най-добри приятели и се познават точно от 15 години“. 

Билетите вече са в продажба на касата пред Община Пловдив!

„Спанак с картофи“ от Золтан Егреши

Режисьор: Богдан Петканин
С участието на: Юлиан Вергов, Захари Бахаров, Владимир Карамазов
2 септември 2016, 21:00 ч., Лятно кино „Орфей“, Пловдив

„Арт“ от Ясмина Реза

Режисьор: Антон Угринов
С участието на: Юлиан Вергов, Захари Бахаров, Владимир Карамазов
24 септември 2016, 19:00 ч., Дом на културата „Борис Христов“, Пловдив

  • Последната театрална изява на "мечките" в Пловдив, от 16-ти юни с постановката АРТ, може да видите ТУК
  • Владо Карамазов се включи в кампанията за студента Ники Попов в Пловдив – повече ТУК

За автора

Вашият коментар