Най-търсената постановка за 2016-та с премиера в Пловдив днес

Още преди да изиграно и едно представление от "Жена ми се казва Борис" свършиха всички билети за следващите 4 месеца 

Няколко от цените хартийки бяха пускани на двойни и тройни цени от находчиви граждани в сайтове за пазаруване, което е напълно недопустимо, споделиха организаторите на събитието за Пловдив

Абсолютен театрален прецедент се случи в последните два месеца в България. Още преди да е изиграна и една постановка от новото заглавие "Жена ми се казва Борис" с участието на звездите Стефан Рядков, Станимир Гъмов и Румен Угрински, като всички билети бяха изкупени буквално за минути. Това се случи в Пловдив, София, Варна и Бургас и навсякъде историята бе една и съща. Още с обявяването на датата евент мениджърите вече вдигаха телефона на директора на театър "Мелпомена" – Светлин Стоилов, за да искат нова дата, в която да се играе постановката. За огромно съжаление на публиката обаче това трудно може да се случи в близките седмици, защото зали се взимат трудно, а хубавите зали във всеки един град са рядкост. Такъв е и случаят под тепетата, където сцената в Дома на Културата "Борис Христов" е запазени с месеци напред. 

"Спомням си, че подобна истерия с билети имаше и на постановката "Вражелец" преди 5-6 години. "Мелпомена" от години пълни залите на театрите в страната и хората остават доволни от играта на артистите. Дано да им хареса новата пиеса и да си тръгнат усмихнати и заредени след края й", сподели синът на големия пловдивски режисьор и основател на "Мелпомена" Георги Стоилов. 

По традиция всички първи премиери на театрална формация "Мелпомена" стартират от града под тепетата. Заради истерията с постановката обаче тя вече се игра в Пазарджик (26.02) и в София (27.02), а коментарите бяха повече от положителни. В нея изгряват имената на талантливите Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Ернестина Шинова и Дияна Любенова.

Премиерата на "Жена ми се казва Борис" в Пловдив ще се играе днес, неделя /28.02/ от 19:00 часа в "Борис Христов"

Повече за постановката и премиерата в Пловдив може да прочетете ТУК

Следващата постановка, която може да гледате в Пловдив с големите Георги Мамалев и Елена Петрова е "Благородният испанец" на 17-ти май. Вижте повече ТУК

За автора

Вашият коментар