Фотографи стрелят! Не залягай, а се усмихни (ВИДЕО)

Поредният фото вторник под тепетата. Десетки апарати и обективи търсят своята жертва в най-запомняща се кадър от арт пространството на Библиотеката.

Влизайки, в първия момент, ако не си фотограф, би се чувствал странно. Срещу теб  е насочено заредено „оръжие“, което всеки един момент ще те улучи… право в усмивката. Преминавайки през залповете ще се озовеш някъде около стената на възхищението, където се крие цялата прелест на Родопите и то само в има – няма 20 кадъра. Затаяваш дъх, вглеждаш се в най-крайната от тях и с поглед бързо обхващаш всички снимки наведнъж и се спираш, за да си харесаш една. През това време куршумите валят още по-силно, но вече са насочени във всички посоки. Жертвата е поредният влязъл в клуба.

Пред сцената, под прожекторите и зад обектива тази седмица застана авиоинженера Ивайло Маджаров. Скромният пловдивчанин представи едно от най-доброто, което е заснел с камерата си през последните 10 години. За разлика от предишните фотографи, гостували в Библиотеката през последните 2 месеца ,Ивайло заснема Родопите и го прави по доста интересен добър начин.

„Обичам да снимам различни природни мотиви, най-вече планински пейзажи“, споделя Иво пред камерата на mediacafe. Чуйте още от самия него:

Още фото разкази от Библиотеката

Снимки: Димитър Димитров и Виктор Цонев

Вашият коментар