Дискавъри ще отбележи 3 март с епизод от поредица, заснета в България

Discovery отбелязва Националния празник на България – 3 март, с излъчването на специален епизод от поредицата "Кралете на дивото" заснет в Родопите

Discovery пуска поредицата “Кралете на дивото”на 3 март за националния празник на България. Шоуто за оцеляване е заснето в България, близо до Девин, през май 2015 година. 

В епизода двамата водещи – ловецът Джош Джеймс и британският готвач Мат Тебът пристигат в Родопите, след като минават през Мексико, Малайзия, Борнео и Финландия. Те трябва да оцеляват седмица с това, което намерят, а и да спят на открито, а в родната планина се разполагат в местност близо до Девин. Как са се справили с предизвикателствата, зрителите ще видят от 3 март в 22 ч.

По повод ексклузивния епизод на предстоящата премиерна поредица, сниман в България, Discovery Networks организира кампания, с която в стила на канала Discovery Channel се обърна към всички българи, за да изрази преклонението към невероятната ни природа. Уважение, което ще прочетем и в очите на Джош и Мат, когато за първи път стъпват в сърцето на Родопите. Discovery Networks избра едни от най-трогващите и обичани от всички българи произведения, възпяващи красотата на природата ни, като неслучайно и датата на „българския епизод" е именно на 3-ти март.

По време на излъчването на първия епизод на „Кралете на дивото" в ефира на Discovery Channel зрителите ще могат пълноценно да усетят предимствата на мултискрийнинг ерата, в която живеем и да участват в специална игра на Фейсбук страницата, докато гледат излъчването на епизода. Най-големите фенове на канала ще имат и шанс да спечелят награди, вдъхновени от самите крале. Повече информация за правилата на играта Discovery Networks съвсем скоро ще обяви на стената си във Фейсбук.

Източник:uspelite.com

Вашият коментар