Театралната нова 2018-та година започва със смях

Провокацията “Етажна гроздова” ще бъде един от най-вълнуващите подаръци за пловдивската публика още през първите дни на новата 2018 година. Постановката ще гостува в Пловдив  на 17-ти януари.

Изключително смелият  и талантлив  прочит на миналото и настоящето с препратки към бъдещето е направен с много хумор. Болезнените откровения за това кои и какви сме ние, направени през кривото огледало на смешното, превръщат комедията във великолепна дисекция на нашия живот.

Доайенът Антон Радичев и талантливите му колеги Явор Гигов, Милена Маркова, Невена Бозукова, Евгени Будинов, Стефан Иванов и Веселин Цанев, изпълват сцената с енергията на онази магнетична симбиоза, при която текст Иван Ангелов, актьорска игра и веща режисура Тодор Николов правят една театрална постановка уникална.

“Етажна гроздова” е невероятно смешен подход към действителността ни, след който публиката е преоткрила истината за себе си и за света, който ни заобикаля и се чувства удовлетворена от това.

Така в театралния афиш на Пловдив се подрежда още една ведра комедия -при това българска. Тя е безспорен реверанс към зрителите с интелигентния си хумор, талантливата актьорска игра и постигнатия ефект – да се научим да се смеем на собствените си недостатъци.

Телефони за резервация: 0888673600

Чуйте какво казаха развълнуваните актьори от "Етажна гроздова", преди премиерата в Пловдив"

СНИМКИ от премиерата на постановката през октомври 2016-та година може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар