Новата музикална сцена Sound Trap обяви конкурс за плакат

Победителят ще бъде избран от публиката и ще спечели парична награда от 300 лева, както и участие в изложбата на новото арт пространство на Пловдив

По случай откриването на най-новото музикално творческо пространство в Капана – Sound Trap, Творчески комплекс Инкубатор обявява конкурс за дизайн на плакат, на тема „The Push Opening!“

Заглавието на темата идва от същността на пространството – място за провеждане на различни музикални събития, уъркшопове, срещи и дискусии с успели музикални личности, пърформънси, театрални постановки, концерти и репетиционна зала, място в което вече успели автори ще се срещат с младите такива и ще ги насочват и помагат със своя опит и контакти по творческия им път, споделят организаторите от креативното творческо място в Пловдив.

Участниците в съревнованието трябва да предложат по 1 вариант за плаката, като най – добрите ще участват в изложба на откриването на арт пространството – Sound Trap на 28-ми Март 2015г година. 

Характеристиките на файловете трябва да бъдат: размери: H:100cm х  W:70cm, H:70cm X W:50cm, H:50cm x W:35cm с разделителна способност- 300dpi.

Имате пълна свобода на въображението и за изработката на дизайна. По желание можете да използвате примерното лого, което можете да свалите от бутона по-долу. При желание можете да измислите свое.

В композицията задължително трябва да присъстват следните елементи:

  • Място: Sound Trap ;
  • Събитие: at the Sound Trap
  • Тема: The Push Opening;
  • Дата: 28.03.2015

Желаещите трябва да изпратят своите работи най- късно до 15-ти март 2015 година на e-mail адрес office@incubator.bg.

Победителят печели премия на стойност 300 лв, както и специално позициониране на неговата работа в Sound Trap, останалите избрани ще участват в изложба и ще получат сертификат за представянето си.

Участниците в изложбата ще бъдат 25 и ще се избират от публикатa, чрез гласуване във фейсбук страницата на Sound Trap, където дизайнте ще бъдат качени.

Тоталният победител ще бъде избран също от публиката на самото откриване на  [Sound Trap], когато ще може да се гласува отново!

Действайте!

За автора

Вашият коментар