Украинска метъл банда забива в Пловдив днес

Numered Days Booking, Kapana Fest & клуб No Sense представят концерт на украинската прогресив метълкор/груув метъл банда Jinjer

Концертът е подгряващо събитие на това, което ще се случи по улиците на квартал "Капана" в началото на месец юни, а именно "Капана Фест". Една от сцените на феста, която ще е разположена на улицата Душата на квартала отново е отредена за феновете на по-твърдата музика.

Определят Jinjer като една от големите надежди на източноевропейската метъл сцена. Създадени през 2010-та, последните 3 години за тях са белязани с издаването на втори студиен албум – "Cloud Factory" и неспирно концертиране из цяла Европа. Бандата е двукратен носител на приза "Най-добра украинска метъл банда".

След супер успешното им участие, през миналата година, на пловдивска сцена и подписан договор с един от най-влиятелните метъл лейбъли – Napalm Records, Jinjer се завръщат отново в града под тепетата, за да представят нов материал, който ще влезе в предстоящия трети студиен албум, чиято премиера се очаква до края на 2016-та.

  •  Дата: 27 май / петък
  • Начало: 22:00
  • Вход: 10 bgn
  • Място: клуб No Sense, Капана

Музикалните клубни събития в Пловдив може да следите в PlovdivCLUBS.com

За автора

Вашият коментар