Втори пловдивски базар за грамофонни плочи (СНИМКИ)

Едно много готино начинание, което трябва да се превърне в традиция…

Вторият пловдивски базар за грамофонни плочи се проведе този уикенд в града под тепетата. Колекционерското събитие, което е организирано от Домъ на плочата „Soul Searchin", в лицто на DJ Skill и приятели се проведе с помощта на бар Грамофон Пловдив.

На неделното матине присъстваха колекционери и фенове на винилите не само от Пловдив, а от цялата страна. Любителите на най-качествения саунд не само купуваха и продаваха цени плочи, но и въртяха бартери помежду си. Идеята на Домъ на плочата „Soul Searchin" е да се полуляризира винилът като символ на високо качество. 

На място можеше да се видят хора от всички възрасти и винили с богато разнообразие в стиловете. Не лиспваше естествено и грамофон, където всеки можеше да прослуша плочата, която желае да закупи или да размени. 

Организаторите имат добрите намерения да превърнат базара в традиция и той да се състои всяка последна неделя от месеца, като точното място тепърва ще се уточнява. Можем да им пожелаем само успех занапред в това прекрасно начинание.

Ако някой има желание да закупи или продаде стари грамофонни плочи може да го направи всеки ден в Домъ на плочата „Soul Searchin’, който се намира в капана на ул.”Константин Стоилов” 27.

Фотограф: Pink Tsonk

Още СНИМКИ от вчерашните партитата в Пловдив в клуб Грамофон и клуб MOVE можете да видите в Plovdivclubs.com

За автора

Вашият коментар