3 години от смъртта на Ангел и Павел от Катуница

Изминаха цели 3 нелепи години от убийството на Ангел Петров и трагичната смърт на Павел Толев, чиято памет ще бъде почетена в село Катуница, утре 21.09 /неделя/

Панихидата на гробищата в селото ще започне в 12:00 часа, а на нея отново ще присъстват будните феновете на Ботев, Локомотив, Берое, ЦСКА и Левски, които ще изразят подкрепата си по традиция с мълчаливи шествия под надслов "Няма да ви забравим" до паметника на момчетата на центъра в Катуница. 

Феновете на Ботев Пловдив издигнаха трансперант на мача си с Марек по-рано днес. "Жълто-черните" гостуваха в Дупница в мач от 9 кръг на "А" група и завършиха наравно.   

"Призоваваме и останалите агитки в България да направят същото. Има каузи, за които няма деление, както през онази септемврийска вечер го показахме…", алармираха "жълто-черните" привърженици в оифициалния си сайт, които ще тръгнат за Катуница в 11:00 часа с влак от гара "Тракия".  

Припомняме, че на печалния ден, преди 3 години, стотици хора се обединиха в подкрепа на семействата на убитите момчета. 10 дни по-късно студентите и още хиляди млади хора излезнаха с декларация с 10 искания за промяна, които останах 

Предишните 2 години футболни фенове от Пловдив, София и Стара Загора направиха поредното масово шествие в знак на беззаконието в страната. 

Вашият коментар