Млада жена се бори с тумор в мозъка. Моли за помощ!

Стартира Дарителска кампания за Луиза Георгиева Тодорова

Кампанията е инициирана от най-близките й приятелки с огромното желание да помогнат в набирането на средства за бърза и адекватна помощ в борбата й с коварната болест

Луиза е само на 46 години, архитект по професия и има редица реализирани проекти в България. Любовта й към йогата от години я мотивира да специализира допълнително като йога преподавател към Националната спортна академия и в свободното време да споделя знанието и своя опит с другите. През 2015 година отваря и първия йога клуб в град Карлово, който бързо набира популярност, заради нейната отдаденост и откровено служене. 

За съжаление през февуари 2016 година след няколко внезапни неразположения е открит тумор в мозъка и направена спешна операция с преминати последващи лечения. Състоянието й бързо се подобри, но преди месец при контролен преглед е открит нов тумор, който нараства бързо и лекарите в България отказват да оперират. Единственото решение е спешно лечение в Турция или в Германия, тъй като  в България няма кадри за кибер-нож, който би могъл да се приложи в нейния случай. 

За Луиза и семейството това е финансово непосилно – необходимата сума е 50 000 евро.

„Здравейте приятели, близки, познати, непознати. Голяма част ме познавате – лично, отлично, малко, различно, други-не. Намирам се в ситуация, в която никога не съм била и най-вече- не съм си представяла, че е възможно да се озова. Знаете, когато човек държи здраво юздите, когато язди победния кон, обикновено не мисли за загуби, за плашещи перспективи. Е, имала съм своите трудни мигове и периоди, но по- скоро по вътрешните пътища на познание на света и себепознание, но сега е толкова различно…. Да..и ето сега… Удобно- неудобно, срам- не срам… Моля за помощ. Парична помощ.

През Февруари‘2016-та след два изненадващи припадъка ми диагностицираха тумор в мозъка и ме оперираха. Туморът се оказа злокачествен. Минах лъче плюс химиотерапия, после курсове само химио. Нещата вървяха добре. Докато в средата на Февруари т.г. не откриха рецидивче, което до средата на Март порастна бързо. Отказаха ми химиотерапия. Казаха също, че не може да се приложи оперативно отстраняване . Така че, налага ми се спешно лечение, вероятно в Турция или в Германия- в България няма кадри за кибер-нож, който би могъл да се приложи в моя случай. Лечението струва много, а аз, семейството ми също, вече нямаме възможност. Искам да живея. Реших се и открих дарителска сметка. Ето данните на дарителската сметка на мое име: Сметка 7000 1522901683; IBAN BG02 UNCR 7000 1522 9016 83; Валута BGN; Клон 372; BIC(SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF). И ви моля- помогнете ми и много ви благодаря. 

Луиза

Споделете, ако прецените, приятели!“

Всички, които биха могли да помогнат да използват Дарителската сметка  на името на Луиза Георгиева Тодорова – IBAN BG02 UNCR 7000 1522 9016 83; Валута BGN; Клон 372; BIC(SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF.

Пловдивски Културен Институт обявява БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ за набиране на средства в подкрепа на Луиза Тодорова. Всички средства от провежданите редовни класове до 31 март ще бъдат дарени в полза на Дарителската кауза за Луиза. На Рецепция на Пловдивски Културен Институт може да откриете и Дарителска кутия. 

Вашият коментар