Пловдивчани тренират на открито в подкрепа на възрастните хора

На 9-ти април (събота) от 10:30 на поляната под Младежкия хълм в Пловдив, доброволци и всички желаещи спортни натури в града, заедно с треньорите от клуб WOW Sport, ще обединят сили и ще тренират на открито в подкрепа на каузата на „Каритас България” – „Домашни грижи за възрастни и болни хора”.

Събитието е под мотото „Активни с кауза” и ще бъде първото по рода си обществено събитие в Пловдив, което ще бъде организирано в 3 основни групи: за начинаещи, за напреднали и тренировка заедно с децата. Целта на събитието е да даде възможност на хората да спортуват на открито и да изпробват ефектите от функционалното трениране с помощта на треньорите от WOW Sport, но също така и да дарят спрямо възможностите си средства за каузата на „Каритас България” – „Домашни грижи за възрастни и болни хора”.

Второто обществено събитие ще се състои на 23-ти април на Гребния канал, където желаещите ще могат да се включат в традиционната пролетна обиколка на „Run and Roll България” като бегачи, пешеходци или ролеристи.

Даренията от двете събития ще могат да бъдат правени както на място, в специално отредените за целта кутии, така и по банков път.

Постъпилите суми по време на организираните събития в града ще бъдат дарени на Центъра за Домашни грижи на Каритас в град Пловдив, a получените дарения по банков път, ще бъдат насочени към националната програма „Домашни грижи на Каритас”.

Желаещите да се включат в събитието на 9-ти април и да следят подробностите около него, могат да го направят във Фейсбук на адрес

Данните за дарения по банков път:

Първа инвестиционна банка

IBAN: BG37 FINV 9150 12BG N08K MX

BIC: FINVBGSF

Основание за плащане: Домашни грижи на Каритас

Титуляр на сметката: Каритас България

 

Вашият коментар