Работилница за мартеници набира доброволци

Благотворителна инициатива под наслов "Дари надежда на Наталия"

В продължение на 5 петъка /25.01.,01.02.,08.02.,15.02.,22.02./ от 15.00 – 19.00 часа езиков Център LinguaMundi организира в своята база на „Княз Александър 1” работилница за мартеници. Екипът на езиковия център осигурява всички необходими материали, за да се реализират най-добрите мартенички в Пловдив.

През седмицата от 25.02. до 02.03. ще се организира продажба на продуктите на щанд пред офиса. За инициативата се набират доброволци, които съвместно с езиковия център да осъществяват продажбите. Всички събрани средства ще бъдат дарени за лечението на Наталия. Повече информация можете да намерите в сайта на организаторите.

Нека не забравяме, че и малките жестове са от значение. Ако всеки отдели по един час от времето си, можем да зарадваме едно семейство!

Наталия е на 6 годинки с диагноза Мултикистична енцефалопатия, епилепсия – синдром на Уест, ДЦП – квадрипареза. Единствената й надежда за подобрение е скъпоструващо лечение в Израел. Нека подадем ръка на нейните родители, да съберат нужните средства! Повече за нея може да прочетете тук и тук!

Kойто има желание да помогне на Наталия да оздравее и да се прибори с болестта,може да прати смс с текст "DMS NATALIA" на 17 777.

 

 

За автора

Вашият коментар