Организират Ден на ориентацията в МУ

За четвърта поредна година в  Медицински университет – Пловдив организират "Ден на ориентацията за първокурсниците“. Проектът се осъществява с подкрепата на ръководството на МУ-Пловдив и е организиран от Асоциация на студентите медици – Пловдив(АСМ-Пловдив), Асоциация на студентите по фармация – България(АСФБ), Българска асоциация на студентите по дентална медицина(БАСДМ)  и Студентски съвет към МУ-Пловдив.

На 13 септември 2016 г. от 14.30 ч. в сградата на Аудиторния комплекс на университета организаторите – студентите от по-горните курсове ще предадат своя опит, знание и практически съвети на студентите-първокурсници от всички специалности, за да им помогнат за тяхното адекватно адаптиране към новата академична среда. Втората част от събитието  включва игра с мисии " МУ – GO", в която първокурсниците ще се запознаят с всички базови места на територията на университета. Вечерта ще има коктейл за добре дошли на открито в  парк-хотел "Санкт Петербург". Там ще бъдат наградени и победителите в играта.  

Официалното тържествено откриване на академичната учебна година 2016/2017 ще бъде на 15 септември (четвъртък) от 11:00 часа в МУ-Пловдив. 

За автора

Вашият коментар