ПУ предлага английски тест от Кембридж за студентите си. Мотивира ги за пред работодатели!

Как да се представя пред работодателя си? Какви умения са ми нужни? Кой сертифицира качествата ми най-добре пред бъдещия ми шеф? 

Самоосъзнаването обединява разнообразни и допълващи се умения, качества, знания и опит в един модерен поведенчески анализ.  Всички тези изследвания са направени на база оценка от анализатори и практици, образователни и бизнес средни, лични треньори, бизнес и образователни консултанти, ръководители и мениджъри с опит на всички нива, за да получат един глобален тест, който ни дава ясна представа какъв човек стои срещу нас.

Става въпрос за отворена среща-лекция "Прогнози за нуждите на работодателите", която ще се проведе на 5 март в 6-та аудитория на Ректората на Пловдивски университет "Паисий Хилендарски".

Гост-лектор е Георги Стоев от Industry Watch, водещ анализатор на икомическата ситуация в страната. Г-н Стоев ще представи пред студентите в Пловдив британски псохометричен тест SelfAwareness, валидиран от Университета в Кембридж. 

Новото е, че той ще бъде представен за първи път пред студенти в страната. Това се случва благодарение нa добрата работа на Студентски съвет към ПУ, които ще финансират половината от теста, за да може повече техни колеги да се докоснат до новите методи при подбор на персонал. 

Всеки, завършващ тази година, който има успех над 5.00, ще получи финансиране от Студентски съвет в размер на 50 % от теста.  Всички други студенти, независимо кой курс са, ще могат да се възползват като направят теста срещу 10 лева. Записването ще започне след 5-ти март и ще продължи 1 месец.

Всеки студент ще премине кратък курс на обучение и ще получи знания, подобно на свои колеги в западни университети.  

Тестът ще се решава в Икономическата библиотека в Пловдив, а записването ще става в Ректората (на 5 март 2014) след представяне на документ, че сте редовен студент в Пловдивския университет. 

След попълването от всеки студент, SelfAwarenes ще бъде предоставен и на бъдещите работодатели, които ще имат възможност да се докоснат индиректно до студентите, преди да ги извикат на интервю за работа.

Чрез този тест работодателите ви ще се информират по-точно за силните ви страни. В основата му е самосъзнанието за диагностика, както и набор от персонализирани отчети, валидирани от Университет Кеймбридж, който използва този модел повече от 50 години.  

Информираността на самодиагностика се предлага на седем езика – английски, италиански, португалски, гръцки, румънски, литовски и български.

Ела на 5-ти март от 16:00 часа в 6-та аудитория!

Научи повече за това кой си ти чрез системата SelfAwerness валидирана от университета в Кеймбридж!

Повече информация за теста вижте в официалния сайтa na SelfAwareness, както и в сайта на cloiz.com.

Mediacafe.bg е основен медиен партньор на събитието. Благодарим за подкрепата на сайтове Под Тепето, Марица, Пловдивнюс, както и на веригата радия от групата на Communicorp България. 

За автора

Вашият коментар