Студентски съвет към ПУ си избра отново за председател жена

Студентите от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" от днес вече имат нов председател. Студентката по право от 4-ти курс Анна Генова заема мястото на завършилия Самуил Цветков. Преди неговия мандат постът бе заеман от Анелия Дакова. Изборът на нов председател на студентския съвет към ПУ "Паисий Хилендарски" се проведе вчера вечерта в ректората и приключи точно в 21:02 часа, информира се екипът на mediacafe.bg

 

И дамата кандидати, които се престрашиха да заявят кандидатура за сериозния пост на най-големия ВУЗ в Пловдив, тази година бяха студенти по право. С Анна Генова на балотаж се яви и Петър Янев (2-ри курс), който се бори за вота на 38-те членове, присъствали на събранието. Двамата не можаха да излъчат победител на първия вот заради 5 невалидни бюлетини. На втория обаче дамата отново бе водеща и в крайна сметка с 20:15 гласа мерилката наклони везните към женската част на ПУ.
Пожелаваме на новата председателка Анна Генова да изпълни цялата програма, която начерта пред всички студенти в последните няколко седмици! Пред всички тя заяви огромната си благодарност и приятелско отношение, което се е създало през последните години в студентските среди, и заяви, че ще се бори за правата на колегите си, както и за развитието на своя университет.
 
Анна Генова:

"Благодаря много на всички ви за оказаната подкрепа! Бъдете сигурни, че организацията е в добри и отговорни ръце, и работим ли заедно, ще постигнем повече от всякога!"

 

annagenova
Публикуваме цялата програма за работа на студентката и нейния екип през следващите две години тук!
 

Вашият коментар