Празниците, преяждането и спортът

С наближаването на празниците започваме да мислим все повече за коледната трапеза. Празнично настроение, студ, лед и разбира се мързел са най-големите причини да не посещаваме залата за тренировка.

Натрупването на допълнителни килограми през почивните дни е почти задължително. След което около 3-ти януари се изпада паника КАК? ЗАЩО?, което може да доведе до депресия.

Дори и да не сте прекалили с яденето на сладки и пиенето на греяна ракия пак може да се чувствате уморени. Знаете ли защо? Защото нямате тонус. Ако искате да се тонизирате възможно най – бързо, просто трябва да започнете тренировка. 

Пътищата  към крепко здравето са различни, но един от най-достъпните и верни начини е чрез движението. Редовната физическа активност влияе чудодейно на организма, предпазва от редица болести и поддържа здравословно тегло.

Ако искате да влезете във форма, ако искате да правите правилно упражнения за по-добър ефект  и да си спестите контузии, посетете WOWsport. Разгледайте графика с тренировките и намерете подходящото за Вас.

Вашият коментар