Честит празник на силния пол

Днешният ден е специален за всички представители на силния пол, защото те празнуват Международния ден на мъжа. Аналогът на 8-ми март е отбелязан за първи път преди 15-тина години, а сега се говори все повече за него, като дори и българските мъже отбелязват деня.

Кой е българският мъж и какво знаем за него?

Българинът живее с родителите си средно до 36-годишна възраст. Българският мъж често  релаксира в кварталния кафе-аперитив, има си приятелка, но това не му пречи да пощипва сервитьорката, той е често агресивен, но въпреки това е по-жена от почти всяка дама. Не казвам, че всички мъже са такива, но в последните 3-4 години броят на този тип „мъже“ се увеличи.

А една от най-лошите чарти напоследък е комплексът. Той става истински принц в чалготеката около 12, пийнал 2 ракий удря с юмрук по масата, гледа лошо и е готов да се сбие с всеки. Оглежда се и върти дебелия си врат, окичен с пласмасов ланец и се присмива на тези, които не са като него- ВИП.  А на съседното сепаре седи друг български мъж с крака по-гладки от моите, дълъг перчем заметнат на ляво и впит панталон. Той е метнал шалче през  врата си и пие мартини.

За това… честит празник на Вас- истинските мъже! Надявам се, да сте повече, отколкото аз предполагам.

За автора

Вашият коментар