Европа жъне днес това, което си пося

Въпросът е единствено кога ще има нови атентати

Ние сме виновни. Ужасно виновни сме пред цялото човечество, че допуснахме това да се случи. Допуснахме градовете ни да се наводнят с хиляди имигранти мюсюлмани, безупречно представени като невинни и търсещи спасение от войната бежанци. Някой целенасочено проведе тази огромна и свръх-скъпа кампания за екзекутирането на Европа. Някой, до когото няма как да достигне нито един „бежанец”. И лодката се препълни, а сега виждаме как тя бавно потъва.

Ние носим главната вина за смъртта на стотиците в Париж. Ние отворихме границите си, правехме се на солидарни и съпричастни. Мислехме си, че щом допуснем мюсюлмани от Изтока, те ще заживеят като нас, ще си махнат бурките, ще се избръснат, ще си намерят работа, няма да убиват жените си, да режат гърла или да се взривяват в автомобили и търговски центрове. Илюзорно е да мислим, че многохилядни маси от имигранти ще могат да станат пълноценна част от нашите общества. Наивно, смешно и глупаво. Две коренно различни култури не могат да съществуват паралелно заедно. Нека осъзнаем какво правим – даваме свобода на тези, които искат да забранят свободата. Даваме света, който белият човек християнин създаде, в ръцете на хора, които го ненавиждат. Те идват тук не само заради икономическите привилегии, те идват, за да изградят бъдещия си свят – свят, в който няма място за нас. Свят на джамии, убийства и крещящи мъже с бради. Огледайте се, те вече имат този свят, просто разчистват остатъците от Европа.

Въпросът е изключително прост и всички започват малко по малко да го разбират. Дилемата пред Европа е „ние или те”. Или ще трябва да пожертваме измислената ни толерантност, или това, което се случи в Париж, ще стане ежедневие.

Те ще стават все повече, ще се самоизолират, досега образуваха гета, тепърва ще градят анклави и градове, които ще искат автономии. Тепърва някогашните страдащи бежанци ще почукат на вратите на домовете ни с калашници и „молби” да им ги предоставим, понеже те вече не ни принадлежат. Европа не ни принадлежи. Планът за унищожаването на континента е в разцвета си. И някой някъде доволно потрива ръце. Бъдещите ни поколения ще живеят във вечния страх от взривове и атентати, ще се будят под звуците на джамия и ще се разхождат сред забулени жени и мъже с чалми. А не трябваше да става така.

Живеем в голямо историческо време. Ставаме мълчаливи свидетели на подмяната на цял континент – на неговите вековни устои и традиции, на населението и религията му. Европейските лидери и милионите „приятели на бежанците”, платени или безплатни идиоти, неправителствени организации, събиращи дрешки и храна за „бежанците”, които бяха основният инструмент на тази смърт, носят пълната вина и ще останат в световната история като убийците на Европа. 

Ще ми се да мисля, че не всичко е загубено, че все още можем да се съвземем от приспивната песен на толерантността. Да затворим границите на Европа в опит да запазим и малкото, което остана от нея. В опит да оцелеем. В противен случай ще носим отговорност пред цялото човечество и бъдещите поколения за погубването на Европа.

*Анализите за жестоките атентати във Франция изразяват личните позиции на авторите

Вашият коментар