Когато Св. Валентин е хумор

Св. Валентин! Освен, че ви е писнало да гледате излиянията и демонстративната любов на вашите фейсбук приятели (за които между другото знаете че си изневеряват), сигурно вероятно и вие се чудите с какво да сюрпризирате половинката си. Макар че по магазините се предлагат какви ли не джунджурии, които са доста банални – плюшени сърчица, мечета, скъпа козметика и т.н., да избереш най-ориналния боклук си остава непостижима задача.

Ех, любов, любов…ама хайде стига вече. Нека да не ставаме твърде сериозни, изкуствено обичливи и досадни пред хората. Един ден в годината се сещаш, че имаш любим и се оказва едва ли не по принуда, че трябва да го заведеш на вечеря и да му поднесеш скъп подарък. Не за друго, ами за доказателство, че го обичаш. Малко ли приятелки са изпадали в откровение пред мен, че ТОЙ, разбираш ли, не я обича, защото днес не се е сетил именно за сърца, рози и нов парфюм.

Няма нищо лошо в това, но някак си е неестествено. Влюбен ли си, всеки ден е празник! Не е всеки ден подаръци и рози, но всеки ден можеш да направиш жест към любимия, смачкано листче с надпис “Обичам те“, откъснато цвете от съседната градинка и какво ли още не.

Като цяло в самата идея да напомниш на някого, че е важен няма нищо лошо. Стига да не е веднъж в годината, за отбиване на номера, понякога лицемерно и натрапчиво.

Повечето от нас са получавали достатъчно бройки от типичната картичка за СВ Валентин. Сърца, картинки с меченца и други сладки неща. Не. Няма нищо лошо в тях. В галерията по-долу, можете да видите колекция от специални картички, за двойки с чувство за хумор или нетрадиционен подход за романтика. Посланията на тези  картички са аболютно несериозни, забавни и различни от традиционните обяснения в любов.

Ако си мислиш, че твоята половинка споделя същото чувство за хумор, можеш да е изненадаш с такава забавна картичка. Разгледай снимките в галерията, бъди различен, креативен и над нещата. Избери правилната и зарадвай правилния човек! 

За автора

Вашият коментар