Лично мнение: Колодрумът в Пловдив или да си „похейтим* на воля

Настанаха смутни времена за нашия прекрасен град. Смутни не, ами направо жестоки. 

Първо, откриха нова спортна зала. След десетилетия чакане, Пловдив вече има зала от световно ниво. Колодрум, в който могат да се провеждат и състезания по волейбол, баскетбол и двадесетина други спорта, като например Световно първенство по Таекуондо, с което бе дадено началото още преди самото начало. .

Друг смут и тревога настана заради велоалеите. Истински такива, отделени, специално направени, а не кутия-две с боя. 48 километра – това е почти 7 пъти градът по диагонал. Смут и разруха, ужас и безумие – Пловдив има велоалеи!

Трети смут и ужас настъпи заади Пеещите фонтани. Ама не онези, с бетонната локва в средата на сухо езеро, ами такива, един вид, истински. С ново езеро, с пейки покрай тях, със сухи фонтани за децата и възрастните. Ужас не, аме направо ужасТ!

Четвърти кошмар настанаКапана се съживи и взе, че стана един вид нов-стар квартал насред града. Няма вече коли, има капанчета, приятни малки улички, колчета, Зелена зона. Направо е кошмарно да не можеш да си спреш колата пред бара!

Защо е ужас ли? Защото нещо се случва. Защо разруха ли? Защото Пловдив се промени. Защото на една кофа пумияри клетвите не се сбъднаха, ходенето по тъмна доба да правят магии не хвана дикиш, и Пловдив взе, че се попромени. 

Не говоря за тъпите политически тролове – те са ясни, промити, зомбирани, плоски мозъци. Глупави по подразбиране, гнусни, дребни и тесни микродушички, изпълняващи повелята на Вожда си. Зеещи миризливи усти, затлачващи всеки форум и сайт с лайноизлиянията си, припяващи и квичащи повелите на Партията си, рушащи, газещи, поливайки с говната си всичко и всеки, неотговарящи на Партийната линия и повелята на Велможата. 

Говоря за простия андрешко, даващ ухо на такива лайняри. Същият гнусар, но не на заплата към партията, а просто мразещ. Мразещ, защото той е прост, вмирисан, гнусен, тъпанар по душа, и не може да понесе около него да се случи нещо добро, защото това е против природата му на гнусен екскремент – всичко е в лайната и така ми е добре. Сега изведнъж се случиха неща и се виждат неща, които не отговарят на говнярската му душа, и прасюнгера слухти ли, слухти, чака само да чуе някой трол да му даде тон – да квичи и той в синхрон как всичко е лайна.

Андрешкото, който ще се качи на паметник да го строши, квичейки в почти сексуален екстаз. Гнусния подчовек, който ще пусне детето си голо, както майка му го е родила, да се къпе в Пеещите фонтани, че и обиден ще го раздаде, когато му кажат, че това е селяндурско. Чалгаря, който надава животински вой, че нямало да слуша Пенка, Иванка, Петканка, Драганка и прочее сволоч на Античния театър. Същия гнусен микрочовек, който ще паркира върху велоалея, а после ще се логне в някой сайт да се изхрачи как му харчели парите за велоалеи, от които той, Най-Важния Гнусар на Републиката, нямал нужда.

За такива хабящи ресурсите на планетата, двукраки тръби, обработващи храната в лайна, Пловдив вече е ужасен, страшен град. Купчината калций, кератин и белтъчини, работеща "колкото ми плащат", паркираща на места за инвалиди, минаваща метър за всякакви дребни прегрешения (това, между другото, им носи чиста наслада – същата, която изпитва хлебарката като се изсере там, където яде), сбирщината миризливи, гадни и прости индивиди, смело наричащи себе си "народ", са в състояние на перманентен шок, ужас и кошмар. Защото вмирисаният им, незначителен живот рязко влиза в противоречие с това, че в Пловдив се случва нещо, а в мизерията, която те наричат "живот" – не се случва нищо.

Хора, борете се с лайнярите. Не се оставяйте да ви залеят с това, което е в душите им – словесна диария и душевна деградация. Застанете смело срещу тях, пишете, говорете, споделяйте. Много има какво да се желае за града ни, но нека отдадем заслуженоти на това, което е направено. Идват избори, моля ви, мислете и гласувайте. Не оставяйте копаещия в лайната андрешко да реши вместо Вас. Това са утайки, лайновози, които искат всичко да е на тяхното ниво, дълбоко в септичната яма, която те наричат "живот". Бийте ги по главите, надприказвайте ги, показвайте се, защото не сте малко. Давайте си кураж едни на други, събирайте се, не се предавайте – онези с лайната в гърлото са прости и освен крясъци и обиди нямат какво да ви "предложат". Пъртийните тролове са прости, тъпи и ограничени, а това е "елитът" на лайнарското общество. 

Никакво предаване, никакво отстъпване! Вансеремос, другари! Борба до победа!

*Хейт – съвременен термин, описващ мразене, практически до полуда, без почти никакъв разуман довод за това.

Блоговата статия представя единствено и само размишленията на автора Тодор Кирилов без цензура от страна на сайта!

Фотограф: Петър Шипчанов

За автора

Вашият коментар