Selfie културата достига нови измерения

Селфиманията при снимките тип „нарцис“ продължава да се развива. Най-новото и иновативното при нея е японското мобилно приложение Line Selfie Sticker Apps. Апликацията е най-вече подходяща за всички,  живеещи в социалните мрежи, обичащи да събират лайкове хора.

Приложението дава възможност иначе станалите вече досадни самоснимки да се превърнат  в забавни стикери. Стикерът може да бъде избран от 130 възможни предложение, разпределени в 17 категории. След избор на най-подходящия за вас, остава само да се снимате. Разбира се и да споделите в социалната мрежа, за да съберете лайкове.

Междувременно селфи манията продължава да тресе целия свят. Хората губят ума си по тези снимки, това ни доказа нападателя на Спортинг Канзас Сити Дом Дуайър, който си изпроси жълт картон след самосиндикално решение за бърза самоснимка по време на мач.

След гол срещу Чикаго Файър, Дуайър реши да отбележи своя миг на слава със селфи в компанията на съотборника си Суни Саад. Това зарадва доста фенове от публиката, но реферът на мача не бе особено впечатлен и с право наказа футболиста със жълт картон.

За автора

Вашият коментар