Черен хумор върху детски рисунки

Детските блокчета за оцветяване са предвидени за ДЕЦА! Те са положителни и често рисунките, които трябва да се оцветят са пълни със слънчева светлина, цветенца, животинки, усмивки и щастлив край… Но нещата, които се случват на тоя свят понякога прескачат границите. Възрастни, с голямо черно чувство за хумор, оставят следите си по детските рисунки и ги превръщат в реален черен хумор.

Сайтът Coloringbookcorruptions.com направи страница във facebook – Coloring Book Corruptions, в която публикува своите „творби” и казва: „Това са изопачени книжки за оцветяване! Имам чувството, че тази концепция трябва да се сподели в световен мащаб и да ви забавлява така, както мен.”

Повечето от рисунките са оцветени с пастели и моливи, точно както трябва да бъде в реална книжка за оцветяване. Определено има нещо смешно да видим герои от детството си в такива откачени ситуации като тези. И този хумор със сигурност е отправен към възрастните.

Страницата им във Facebook надминава 2 900 фенове, а е открита на 7 март 2014 година. Тази огромна вълна от посетители превръща черния им хумор във вирусна вълна, която определено си струва да държим под око. Ако имате черно чувство за хумор, значи това е точно за вас.

За автора

Вашият коментар