Миро слага край на своето лятно турне на Античния в Пловдив

Сцената на археологическия паметник „Античен театър” е любезният домакин на финалния концерт – спектакъл на Миро от Лятно турне 2015.  

Концертите на Миро във Варна, Бургас и Русе са определени от журналистите и публиката, като едни от най-значимите музикални събития за последния месец. Освен хит синглите на Миро и Каризма, песни включени в предстоящия албум „Месия”, дуетите с Невена Цонева, Цветелина Янева и Димчо, изпълнителят включва за всеки концерт нови песни.

Пеещи и танцуващи хора по трибуните на летните театри бяха обичайна гледка в морските градове. Срещите на Миро с публиката продължават след концертите с раздаване на автографи и разговори до малките часове на нощта, а хората си тръгват от всеки концерт, както със спомена за докосваща сърцето музика, така и с подаръци от партньорите на турнето. 

На любимата сцена на Миро –  „Античен театър” Пловдив  ще се качат специално сформирания за концертите бенд  – Светлин Къслев – клавишни и вокал, Цветан Недялков – китари,  Венелин Венков – ритъм секция, Михаил Дичев –бас. Щрайх линията,  под нежната грижа на красивите и талантливи дами от "Хипнотик”, вокалистите –  Севинч Ибрахим, Християна Дънкова, Мелинда Христова, Тодор Гаджалов, Огнян Георгиев, Константин Томов и балет с хореограф Маргарита Будинова.

Шоуто ще започне на 13-ти септември от 20:30 часа.

Всички музикални събития може да намерите в сайта nightclubs.bg

Вашият коментар