Момичетата от SummersBees станаха лица на конкурса на mediacafe

Нашумялото дуо SummersBees записаха своя първи клип в радио групата на Communicorp, част от най-слушаните радиа в България, сред които са Радио 1 рок, Радио 1, БГ радио, Радио Сити, Energy и др. Стилена и Венета подкрепиха четвъртия конкурса на младежкия портал mediacafe "Мисия Студент". 

С прекрасните си гласове двете девойки записаха рекламния спот на конкурса, който се върти по станциите до края на юни. 

„За нас беше огромно удоволствие да запишем клипа, много се забавлявахме. Толкова го харесахме като се чухме, че дори обмисляме да се включим и ние в конкурса“, споделиха момичетата.

Четвъртият конкурс на Медиакафе за есе, фотография и кратко видео тече под мотото „Свободата няма граници“. В него могат да участват деца и младежи на възраст до 30 години, които да интерпретират по свой начин темата с една от трите медии.

Как да участвате вижте ТУК.

SummersBees, в лицето на Венета (vocal) и Стилена (пиано) са родом от Пловдив. Mузиката им се различава с невероятно лирични вокали каращи да спрат дъха на всеки един слушател. Отличават се много с много интересен стил и свежест. Момчетата стигнаха до финалите на „България търси талант“, където отпаднаха, но за доста от хората те са истински победителки.

Посетете официалната страница на SummersBees.

Вашият коментар