Романтично предложение за брак подлуди стотици в Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

"Това може да се случи само на това място или когато изкуството и животът се срещнат на сцената на Мелпомена"

Романтично предложение за брак изненада вчера стотици в края на постановката "Жена ми се казва Борис" под тепетата

Младият Стефан се врече във вярност и предложи брак на любимата си Деси пред препълнената зала и 10 свои приятели 

След снощното 12-то представление в Пловдив, хитовата постановка "Жена ми се казва Борис" вече спокойно може да има ново име. Това не стана случайно, разбира се, а под сериозната организация на театър "Мелпомена" и пловдивският й екип. Дългозамисленият, почти 6 месеца репертоар се разгърна в целия си блясък на сцената на Дома на културата в Пловдив пред погледа на над 500 зрители. Точно в самия край на поредното издание, големият актьор Стефан Рядков поиска почивка от бурните аплаузи от публиката. Той сподели, че поради 10-то юбилейно издание в Пловдив (което всъщност си беше 12-то) ще избере един зрител от публиката, който ще връчи награда на друг по негово усмотрение. 

Публиката продължаваше да се смее заразена все още от пламенната игра на Станимир Гъмов и Румен Угрински. И точно в този миг Стефан, който вече се беше качил на сцената избра не кой да е, а дългогодишната си приятелка Деси. Хубавата юристка, леко притеснена, тръгна към сцената до известните имена, а Рядков вече държеше "подаръка" в ръцете си, който подаде на любимата на момчето. Лицето й се промени, сякаш вече предусещаше какво може да има вътре. Отвори кутията с голямата розова панделка, а романтичния бъдещ годеник коленичи пред нея. Напрежението взе своя връх, а аплодисменти на стотиците пловдивчани в залата се покачи неимоверно.

Чу се плахо "Да", последва целувка, прегръдка, а напрежението в Дома на културата взе своя връх. Всички актьори се озоваха в обща прегръдка с двамата млади влюбени". Гъмов, разцелува бъдещия младоженец, и публиката отново избухна в смях. Това направи и водещия от "Господари на ефира" Румен Угрински обаче с Деси.  

"Те са главните герои днес, аплодирайте ги, защото се изисква огромна смеслост това да се случи на сцена пред всички вас", каза Стефан Рядков пред всички, след което аплодисментите разтресоха стените на Дома на културата. 

Гледайте видеото от романтичното предложение за брак, което подготвихме заедно със Стедан и екипа на театър "Мелпомена":   

Снимки: Alex Simpson (plovdivclubs.com)

Видео: 4К studio и mediacafe.bg

За автора

Вашият коментар