Близо 100 младежи търсят заровено съкровище на 2 хил. декара Пловдив

The Treasure Race Adventure е първото по рода си търсене на съкровища и легенди на открито

На 11 септември близо 100 приключенци от Пловдив ще поемат по специално трасе в едно състезание с поредица от физически и логически предизвикателства, които отвеждат участниците към крайната цел – заровеното съкровище. 

В него ще се включат отбори от по 5 човека, които ще следват улики, разчитат карти и загадки, преминавайки през поредица от физически и логически предизвикателства, за да достигнат до скрито съкровище. 

Трасето в трите града с обща площ от близо 6 000 дка, като отново над 60 отбора ще станат част от предизвикателства от 8 различни направления – ориентация, логика, досетливост, активност, екипна работа, бързина, съобразителност и усет. Участниците ще преминават през някои изпитания индивидуално, а през други като отбор, но по време на цялата игра ще трябва да разчитат на помощта на своите съотборници. Загадките и уликите ще са различни за всеки колектив и ще имат предварително определена последователност. Всяка група ще разполага с ограничено време, за да премине през трасето, като търси само уликите, обозначени с неговия цвят. 

За момента локацията в Пловдив, както и в останалите градове, се пази в тайна. Очаква се местата да бъдат разкрити непосредствено преди старта на маратона, като организаторите уверяват, че ще се намира в близост до градски транспорт за удобство на състезателите. 

През тази година всички участници ще имат шанса да се съревновават за титлата Национален победител на TRACE – The Treasure Race Adventure. Екипът на TRACE – The Treasure Race Adventure подготвя редица изненади за всички приключенци, които ще изберат трескавото „Търсене на съкровища и легенди”.  

За автора

Вашият коментар