Издирва се мъжки Джак Ръсел, предлагат голямо възнаграждение

Вчера, събота – 25.06, около 12:00 часа в парк Монтанезиум в град Монтана е изчезнал мъжки джак ръсел, който отговаря на името Пипо

Стопанката му е от Пловдив, част от най-голямата спортна организация за спорт и раздвижване в България – "БГ Бъди Активен", която организира Move week в цяла Европа. На едно от поредните събития за раздвижване на хората в северния град този уикенд, Пипо изчезва безследно, като няма точна информация за последния път, когато са го видели. В организацията за неговото търсене се вкючват десетки хора, като общинския младежки дом в Монтана набързо разлепят и плакати, за да подпомогнат търсенето му. Уре децата от младежкия дом ще раздават брошури на спортно събитие, което ще е на Центъра на Монтана.

Ето какво написа собственичката на Пипо – Мая до mediacafe:

"Пипо изчезна към 12:30 от парк Монтанезиум по време на Активна събота в Монтана. Доста деца се втурнаха да го търсят. Имаше и много противоречиви истории за изчезването му. Едно дете казза, че го е видял в канала да скача и после не е могъл да излезе, майка с количка каза, че момиченце го гонело и той се опитвал да се спаси, на пазара пък други неща. Вехме колелета и сме обикаляли над 30 часа да го търсим по улиците и парковете.

Много хора помагат, споделят, като видят обявата и излизат да го търсят. Специално да го търси дойде собственичката на сина на Пипо от Плевен заедно със свои приятели да го търсят. Много хора го издирват, но уви, напразно за сега"

Пипо е мъжки джак ръсел на 4,5 години, бял с черни петна на главата, гърба и опашката. Носи червен нашийник. Изгубен в района на Монтанезиум.

Собствениците са обявили голяма парична награда. Телефон – 0878 616450 /Мая/

За автора

Вашият коментар