Няма илюзии когато искаме 2

"Няма Илюзии Когато Искаме 2010" е фестивал във формат "Хонки Тонк", но освен музикални изпълнения се стремим да съчетаем и други аспекти на изкуството като галерии и театрални постановки. "Нашата идея е в един ден най-добрите клубове на град Пловдив да имат програма, на която ще бъдат допускани хора, притежаващи продаваните от нас специални билети, които всеки посетител трябва да съхранява”, издаде за mediacafe.bg президента на организацията Михаил Калнев. Пасовете ще бъдат под формата на печати с цена 10 лева. "С помощта на най-известните български изпълнители, които ще имат участия в различни клубове, ще успеем да съберем по-голяма и разнообразна аудиотория", допълни вицепрезидентката Алина Трапова.  На 25 Март от 19:30  специално за идеята организаторите са подготвили в обновената Камерна зала на Драматичния театър представление на "Малката кибритопродавачка". Така даден човек ще има възможност да посети много културни и занимателни мероприятия за няколко дена. В самата нощ в рамките на 10 часа всеки за а със събраните средства от прожбата на пасовете ще бъде осъществен ремонт на детското отделение на УМБАЛ “Свети Георги” гр. Пловдив.

Чуй повече за събитието

{audio}images/music/blagotvoritelen_festival_1.mp3{/audio}

Виж пълната програмата за вечерта

PLAKAT_copy

Honky Tonk е регистриран европейски патент за организиране и провеждане на музикални фестивали чрез установяване на синергийни ефекти между ресторантьорския и музикални браншове.
Основната идея на Honky Tonk е едновременното организиране и провеждане на концерти на множество локации в даден град и в рамките на една нощ. Ефектът на музикално насищане и комбинацията от различни музикални стилове, комбинирано с компактното включване на десетки локации и масирано комунициране превръща събитието в Мega Еvent за съответното населено място.

За повече информация и продажба на билети: тел. 0885 032269

mediacafe.bg

Вашият коментар