Нов формат за пътешествия идва в България на 18 юни

Това е френски формат събитие, отличаващо се с динамиката на презентациите и  удивителните личности на говорителите

Любители на пътуванията от цяла България се събират в Пловдив на 18 юни, а мястото е клуб Библиотеката. Младите хора ще имат възможността да споделят своите истории и да станат част от Traveler On Stage. 

След като Traveler On Stage набра огромна скорост във Франция и създаде общество  на единомишленици там, България е избрана като втората държава, в която форматът да се развива. В организацията на първото събитие наравно с българските организатори участват и двамата създатели на събитието. Те ще присъстват и на самото събитие в Пловдив, за да предадат символично факлата и на българските пътешественици.

TOS е независим проект, подобен на TED Talks, който има за цел да насърчи хората да пътуват и да откриват нови светове. Форматът разчита на своята динамика – всеки презентатор говори точно 6 минути, като разполага с 18 слайда, с които да вдъхнови публиката. Събитието е с идеална цел и е отворено за всякакви истории, свързани с пътешествия – от пътуване на стоп до луксозни яхти, за да може всеки присъстващ да се припознае в някоя от тях.

Поради различните националности на говорителите и присъстващите, първото събитие ще се проведе на английски език. Началото е от 19:30 часа.

Вашият коментар