Още 1286 лева за лечението на Кари след концерт в Конюшните (СНИМКИ и ВИДЕО)

Още 1286 лева и 10 стотинки ще бъдат прибавени към сметката на Катерина Матеева за нейното лечение, след вчерашния концерт в "Конюшните на цяря". Така парите събрани от съучениците й вече достигат 11 хил. лева само в рамките на няколко дни усилена и задружна работа. 

The Center, Panic Station, Мария Джурджева, Александра Рангелова, Марина Сидрова и много, много други талантливи ученици се забавляваха заедно с около 150 ученици на отркитата сцена в Стария град в поредното събитие в рамките на последните 10 дни за Кари, вчера. Всичко, което трябва да ви опишем се крие в един приятелски поглед, последван от усмивка.  

Това, което се случи с момичето е трагично за семейството, за всички нас, за цялата ситуация в страната , но пък всичко това, което последва след инцидента може поне малко да ни радва. 60 деца от различни училища, без да се познават, се обединиха, за да променят света около себе си. Те направиха и продължават да правят, това, което е по силите им – да обединяват младите. 

Отговор обаче от президентството за това, защо гръкът блънснал Кари си отиде в родината няма. Всички мълчат, само пловдивските ученици търсят отговори на въпросите си… дано ги намерят.

Вижте интервюто с част от инициаторите на изминалите концерти от ТУК

СНИМКИ от концертите може да видите в сайта за нощен живот на Пловдив

За автора

Вашият коментар