Студентите от ПУ подготвят Анти-СПИН кампания

Кампанията тази година се провежда под мотото "Животът е дар, не го погубвай."
Студентски съвет към ПУ "Паисий Хилендарски" със съдействието на ОБЩИНА ПЛОВДИВ, ПИЦ, РЗИ и БЧК и Кондор медикал ООД организират "Анти – СПИН кампания за настоящата 2012 година. Акцията ще се проведе в Пловдив на територията на Ректората, новата Спортна зала, пред Биологическия факултет и Нова сграда на ПУ "Паисий Хилендарски" на 30.11, 1-ви, 5-ти и 6-ти декември, научи mediacafe.bg
 
Всеки млад човек ще получи по традиция тетрадка, флаери, брошури с информация, постер и презервативи.
Осигурен е подвижен пункт за безплатно и анонимно изследване за ХИВ и СПИН пред Ректората на ПУ "Паисий Хилендарски" на 5-ти декември от 10:00ч. до 13:30ч., предоставен от Фондация "Панацея".
На 6-ти ще всички студенти ще имат възможността да присъствате на лекция, водена от Николай Кузмов (представител на БМЧК – ПЛОВДИВ), на тема Превенция ХИВ/СПИН и сексуално рисково поведение от 11:00ч. в 10 аудитория (Ректорат).
Кампанията тази година се провежда под мотото "Животът е дар, не го погубвай."Вашата съпричастност към болните от СПИН можете да изразите, като си вземете символизираща лентичка от посочените места, а веселата част е размяна на послания от вас …. за вас!
 

За автора

Вашият коментар