Криво огледало: Бил Гейтс и Илон Мъск влизат във ВИП брадър

Сензационни участници влизат в телевизионното шоу, превърнало се в емблема на менталното състояние на днешния българин. 

Вярно е, похвалиха се организаторите, Бил и Илон изпратиха своите CV-та и ние решихме да им дадем шанс да се докажат в родната джунгла.

Нямам търпение да видя българската Силиконова долина, въодушевено сподели Гейтс. Чувал съм много за нея, а ние напоследък зациклихме и имаме нужда от свежи идеи.

Знаете, че темата с Изкуствения интелект ме вълнува много, а научих, че тук вече се използва, при това с пълния му капацитет, добави Мъск.

Двамата ще делят една стая и няма да се ползват със специални привилегии, доразвиха плановете си продуцентите. Реално погледнато никой от съквартирантите не е чувал за тях, така че очакваме бързо да се адаптират и да изживеят своя неизбежен катарзис.

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимки – интернет

Вашият коментар