Криво огледало: Истерия заради д-р Радева, Колодрумът разпродаден за час

Истинска истерия за билети се разрази под тепетата, след като стана ясно, че алкохолното чудо на медицината д-р Радева започва работа като ДжиПи и записванията за пациенти ще се извършват този уикенд в пловдивския Колодрум.

Над 300 хиляди запитвания, горещи молби, плач и клетви задръстиха електронните пощи на организаторите на събитието от пр-агенцията "Клин клин избива". От същата, грижеща се за имиджа на българската доктор Куин, разказаха сащисани, че в писмата има и стотици предложения за брак, безпричинни преводи на огромни суми пари, както и колаж на д-р Радева, изглеждаща като богинята Венера, галеща нежно пиян комбайнер.

Цената на билета от 250 лева явно не стресна мераклиите, тъй като опашките стигнаха чак до моста на Адата.

Как няма да платя, вие луди ли сте, разпалено фъфлеше мъж с ушанка на средна възраст. Благодарение на тази нимфа, на този дар от природата, двамата с жената сме отново щастливо семейство. В момента, в който разбра, че във водата има бактерии, които са опасни за здравето, не само че спря да ме млати с точилката, дето пия, ами почна и тя, та дори вече не мога да й смогна. А знаете как е – пияна жена, весела къща.

Имах много сериозни проблеми, добави таксиметров шофьор с татуировка на бахур на челото си. Губех концентрация по време на курсовете, заспивах в движение и това като че ли изнервяше клиентите ми, които постоянно намаляваха. Откакто чух, че не бива да спирам да къркам, за да не става това объркване в съзнанието и организма ми, елате да видите! Нямам пропусната заявка, като от точка до точка съм макс за минута и трийсе.

Мъжът ми ме гледаше с лошо око през последните 25 години от брака ни. Имах чувството, че съжалява, че се е оженил за мен. Благодарение на д-р Радева разбрах, че проблемът е в мен. Мислих си, че имам алергия от алкохола, тъй като на младини изпих четири бутилки мента на екс и после ми стана зле. Тази блага жена ми разкри истината и сега отново сме щастливи. Дори вече мога да пия по пет бутилки, без да ми става зле, просто не бързам. Глътка мента, глътка въздух, парче саздърма. Тази тройна комбинация увеличи в пъти семейното щастие и ако щете вярвайте, нищо, че съм на 75 години, предстои ми да стана отново майка, развълнувана довърши разказа си излекуваната дама.

Според запознати с подобен род феномени, предстоящото събитие може да се сравни като истерия единствено с отмяната на сухия режим в щатите.

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимка – интернет

За автора

Вашият коментар