Криво огледало: Модерен нужник украси Бунарджика

Квалитетна тоалетна може да бъде видяна от пловдивчани и гостите на града при разходка в подножието на Бунарджика

Новата арт инсталация е дело на анонимен съгражданин, взел присърце нуждите на хората. 

Вграден в скалата умивалник, огледало, чиния, седало и ибрик са част от пособията, които могат да бъдат не само разгледани, но и изпробвани.

Много е яко, констатира младеж с плитки, дърпащ джойнт, по-дълъг от същите. Добре, че е този пичага, брат, щото иначе няма къде да пуснем едно въже.

Тва с ибрика малко ми е странно, ама явно си има всякви хора с техните си нужди. Ние с компанията, щото сме само мъжки, гледаме да не цапаме, че нали туристи, тва-онва, та си пикаем в умивалника.

Невъзпитани простаци, разясни ситуацията разярена бабка. Най-накрая някой направи тоалетна на тепето и от тях не можем се вредим да седна.

И се подиграват с възрастните. Ленчето онзи ден седнала да я свърши, а те сложили пиратка на синджирчето и тя, горката, като дръпнала да пусне водата, та пак седнала, че отново и дошло.

Потърсени за коментар по темата, от Общината заявиха, че нямат нищо общо с въпросната тоалетна и са убедени, че това е измислица. Вероятно пак някой си е изхвърлял строителните отпадъци в парка, а хората са ги помислили за тоалетна.

Вие не берете грижа по този въпрос. Ние, като му дойде времето да направим тоалетни на тепетата, всички ще научат!

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимки: интернет

За автора

Вашият коментар