Криво огледало: Общината разпръсква чист въздух с дронове (ВИДЕО и СНИМКИ)

Радикална и иновативна идея за справяне с мръсния въздух в Пловдив ще реализира градската управа за Коледа.

Стотици дронове, купени изгодно и с перспектива, ще разпръскват чист въздух, събиран старателно в буркани от района около хижа "Здравец".

Информацията е вярна, доволно сподели началник в "Чистота". Стотици работници на предприятието са командировани между боровете, за да ловят кристалните мидихлорини.

Знаете, че по Коледа стават чудеса, а кой друг да ги случи, ако не ние. Имаме и още по-интересни идеи.

В различните сезони ще разпръскваме над града есенции от люляк, липа, бор, кемтрейлс и други от този сорт. Гражданите на Пловдив заслужават чист въздух.

Възможно е на Коледа да лъхнем малко и на свинско, а за Гергьовден да поухае на агне. Важното е да има радост сред населението.

На въпрос "Кога ще има санкции за тези, които ни лъхват непрестанно с изгорели гуми и мазут?", чиновникът отговори, че есенциите с аромат на Формула 1 не са Общинска, а частна инициатива и не може да носи отговорност за това.

Видео над хижа Здравец:

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимки от 1300 метра над Пловдив –  AirCam

За автора

Вашият коментар