Криво огледало: Реститути заградиха Пловдив с мрежи, градът под блокада

Две фамилии, преки наследници на бесите и одрисите, заградиха Пловдив с мрежа и бодлива тел рано тази сутрин, заявявайки, че докато не им бъде платено за използването на града, няма да допуснат никой да влезе или излезе от пределите му

През годините имахме търкания помежду си, но след като видяхме, че едно пикливо парцелче на Главната може да бъде оградено като частен имот, решихме да предприемем съвместни действия, разказаха доволни вождовете на двата клана.

Ние сме по тези земи далеч преди българите да пристигнат и да си се настанят като у тях си. Време е да си платят наема със задна дата, ако искат да продължат да живеят тук.

Положението може да се влоши, тъй като злите езици говорят, че Италия подготвя съдебен иск за връщането на нейна територия на Античния театър и Римския стадион, а Индия също е предявила претенции към няколко крайни квартала.

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Вашият коментар