Криво огледало: Селяк втрещи туристи в ресторант, собственикът го нае на работа!

Двойка влюбени френски туристи останаха без дъх по време на едночасово шоу, спретнато от див селяк, обядващ на съседна на тях маса

Тъкмо посягах към чашата с бургундското, когато нещо ми секна дъха. Мъжът на съседната маса ядеше шкембе чорба с пръст, при това без да разлее дори капчица от нея по покривката, разказа впечатлен Людовик, все още треперещ от преживяното. Малко по-късно узнах, че този фокус се постига с отглеждането на нещо, наречено хигиенен нокът.

Прилича на женски маникюр, но е само на кутрето и си личи, че за него са полагани специални грижи, завистливо добави Мадлен. Направо не можах да повярвам какво извади от ушите си благодарение на него. 

Двамата бяха категорични, че по-професионално рязане на ребърца не са срещали и в най-елитните френски ресторанти. Беше направо като със скалпел. Толкова умело и с такава лекота разпори храната, че направо ахнахме.

Малко по-късно, когато артистът избърса мазните пръсти в косата си, отблясъкът на ланеца му в нея ни накара да го помислим за двойник на Джон Траволта от "Брилянтин".

Беше толкова естествен в действията си, че останахме като гръмнати, добавиха французите. Държеше се така, все едно е случаен клиент, който просто е влязал да хапне и винаги го прави по този начин.

Единственото, което младите влюбени не успяха да разберат, бе откъде в заведението са се снабдили с толкова екстравагантен реквизит.

Не бях виждал досега така добре обмислена и ефектна комбинация от плетени обувки, три четвърти бели хавлиени чорапи и едноцветен костюм от пясъчна коприна, продължи Людовик. Не забравяй прическата, прекъсна го Мадлен, във Франция все още никой не е чувал за "киче", а тук явно се използва отдавна.

Опитваме се да предлагаме най-иновативните решения в бранша, похвали се с гордост собственикът на елитното заведение. Вярно е, че французите оставиха голям бакшиш и адвертнаха заведението ни със страхотни отзиви във Фейсбук.

Винаги съм знаел, че трябва да наема примат, като част от бизнес стратегията си. Имам нюх за това от какво най-много се впечатляват  чужденците. Хубавото е, че такива като него бол, та няма опасност нещо да се обърка, довърши двусмислено доволният ресторантьор.

ВАЖНО: Новата ни рубрика "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимки – интернет

За автора

Вашият коментар