Game Jam 4 отново събира десетки младежи под тепетата

До началото на Game Jam Plovdiv остават точно 17 дни 2 часа и 20 минути….19 минути….18….17…

Това кратко време дели предприемачи и геймъри от цял свят в поредния startup, който ще ги събере на едно, за създават игри и да се забавляват повече от 48 часа заедно

Събитието ще протече едновременно в над 80 града в цял свят, а България се включва с цели 5 града – София, Пловдив, Варна, Бургас и Габрово

След страхотните първи три Game Jam-а под тепетата и този януари младежите в Пловдив ще могат отново да се възползват от направата на бърза разработка на прототип на игра, експериментиране с нови технологии и обмяна на контакти с хора от различни части на страната.

Доказателство за големия успех на събитието през последните години са пълните зали, нахъсаните предприемачи, ентусиазирани специалисти – разработчици, графични дизайнери, звукови специалисти, както и студенти на едно място, които в рамките на 3 дни създават успешни екипи. Една от целите на инициативата на локално ниво е именно да повиши бизнес интереса към Пловдив, като технически и IT център.

Пловдивският Game Jam тази година ще протече от 20-ти до 22-ри януари, като ще запази традицията първият ден да започне с няколко лекции, презентации и дискусионен панел за тенденциите в гейм индустрията. Веднага след информационната част ще бъдат разпределени отборите, които ще представят своите проекти пред жури в края на събитието на 22-ри в ректората на Техническия университет – София в Пловдив. 

Повече за програмата и записването може да намерите ТУК

  • Повече за Game Jam през 2015-та година може да видите ТУК
  • СНИМКИ и ВИДЕО от 2015-та година може да видите ТУК
  • СНИМКИ от 2014-та вижте ТУК

За автора

Вашият коментар