Капана събира най-добрите DJ в двудневно Великденско парти (ВИДЕО)

За първа година Location CUE и World Up Records организират най-мащабното DJ party в сърцето на Пловдив – Капана

Велик Уикенд със страхотни артисти. В епицентъра на културната ни столица-квартал Капана "Location CUE Kapana Easter Edition 2019", част от платформата "Plovdiv Stage Park" на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 събира най-добрите DJ под тепетата.

Два дни музика в сърцето на Пловдив очаква всички меломани и гости на града за едно незабравимо парти изживяване тази събота и неделя. Специлната сцена и звук до небесата ще бъдат разположени в началото на квартала непосредствоно до баровете Канапе и Мармалад, а пловдивската парти агенция Cue Rentall обещава партито да е наистина незабравимо.

Това е само началото от поредицата събития,които ще преминат под знака на Location Cue.

"В първият по рода си ивент ни очаква силно присъствие на артистите от българският лейбъл World Up, които неведнъж са влизали в световните класации за електронна музика. Капана е мястото, където ще разположим нашата сцена", съобщиха организаторите за музикалната платформа plovdivclubs.com

С безкомпромисен звук и осветление, на която в продължение на два дни ще чуете много от предстоящите издания на родните ни продуценти.

Вижте представянето на евента:

  • Начало: 16:00 часа на 27-ми април
  • Край 23:00 часа на 28-ми април Април!
  • Вход – свободен!

Очаква ви един Велик Уикенд!

Не го пропускайте!

Вашият коментар