SLIPKNOT идват в Пловдив за Hills of Rock 2020

Оранизаторите на Hills of Rock най-после обявиха своя хедлайнер за фестивала си през юли месец под тепетата  

SLIPKNOT включиха България в европейското си турне и за щастие американската банда ще гостува за пръв път у нас на Hills of Rock 2020!

Фестивалът ще се проведе за четвърта поредна година, на Гребен канал Пловдив, на 24, 25 и 26 юли 2020 година. 

Американската банда SLIPKNOT е сред най-популярните хеви-метъл групи в съвременната световна музикална история. Още от формирането им през 1995 година в щата Айова, те постигат не само невероятни успехи с проектите си, но се превръщат и в идоли на няколко поколения. 

През август 2019 година излиза новият албум на SLIPKNOT „We Are Not Your Kind“, който е шестият студиен запис в кариерата им. Считан за един от най-добрите албуми на бандата, той оглавява класациите Billboard 200 в САЩ и Albums Chart в Обединеното кралство, и заема челни позиции в чартовете на десетки държави по света. Сингълът към албума, Unsainted, се превръща в глобален феномен и видеото към него става номер едно в стрийминг платформите по света за 24 часа, като събира над 60 милиона гледания в Youtube само за няколко седмици.

Вокалистът на SLIPKNOT Corey Taylor сподели:

„Чувството да сме отново на турне в Европа е несравнимо! Без значение колко пъти се връщаме, винаги усещаме нужда да свирим там отново и отново. Едно е сигурно – публиката в Европа винаги е една от най-добрите в света!“ 

Промоционален билет за фестиала е в сила  10 дни от днес, 17.01.2020 (петък) до 26.01.2020 (неделя) включително, в които всеки да реши дали има възможност за присъствие на обявените дати на фестивала – 24, 25 и 26 юли 2020 година.  

СНИМКИ на HILLS OF ROCK от 2018-та година може да видите ТУК и ТУК

СНИМКИ от фестивала през 2017-та година може да видите ТУК

Вашият коментар