Следващата седмица – Фестивал на настолните игри на открито

На 13-ти юни в Борисова градина ще се проведе еднодневен фестивал на настолните игри.

Организацията за Интелектуални Развлечения и Социализация със съдействието на Столична община Ви кани на ежегодния Фестивал на настолните и ролеви игри. Събитието ще се проведе на 13 юни на Централната алея в Борисовата градина. В основата му ще бъдат настолните игри – едно от най-съвременните и популярни сред всички възрасти хобита.

Подходящи за малки и големи, настолните игри са един уникален начин за забавление и социализация. Те съдържат елементи на традиционните игри с карти и зарове и комбинират бързата и находчива мисъл с късмета и шанса. Съществуват стотици различни настолни игри.

Сигурни сме, че поне една от тях би допаднала на всеки един от Вас, независимо дали сте любители на традиционните главоблъсканици и ребуси или просто обичате да се състезавате с приятелите си. Заповядайте, за да видите различни демонстрации и презентации на настолни и ролеви игри, като, разбира се, ще имате възможност и да поиграете“, приканват организаторите.

Очакват Ви и турнири по някои от най-популярните игри.  Денят на настолните игри ще стартира с турнир по CATAN, а сред другите игри са турнирна емоция с Потоци пари с Деяна, турнир по Пандемия и много други.

Фестивалът е подходящ за всеки един, който обича да се забавлява, да тренира мисълта си и да създава нови запознанства.

Събитието е с вход свободен
 

Вашият коментар